​Vjedhin kompjuterë dhe laptop në një shkollë, katër të arrestuar..

Katër persona janë arrestuar në Pozheran të Vitisë.
Pasi që të njëjtit me datën e cekur në shkollën fillore kanë vjedhur katër kompjuterë –laptop në vlerë të 2500 euro.

Kompjuterët janë konfiskuar në tre lokacione të ndryshme.
Me vendim të prokurorit, dy nga të dyshuarit dërgohen në mbajtje.

Be the first to comment on "​Vjedhin kompjuterë dhe laptop në një shkollë, katër të arrestuar.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*