30 miIion Euro filmin e ri të HoIIywoodit për famiIjen HakIaj, ky është aktori që do luaj roIin kryesor…

30 milion Euro filmin e ri të Holly.wood it për familjen Haklaj, ky është aktori që do luaj rolin e Fatmirit.
Filmi i Hollywood me 4 seri mbi ngjarjet tr agjike në Tropojën e viteve 1990 dhe 2000 do të bëhet realitet. I titulluar “HAKLAJ”. Filmi do të ketë protagonist Fatmir Haklajn dhe familjen e tij. Projekti-film është ideuar dhe organizuar nga një regjisor suedezo-amerikan, si dhe nga një regjisor shqiptar i krahinës shqiptare të Kosovës. Në rolin e Fatmir Haklaj të jetë Doktor Jurgen Malaj.

Be the first to comment on "30 miIion Euro filmin e ri të HoIIywoodit për famiIjen HakIaj, ky është aktori që do luaj roIin kryesor…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*