35 vjeçari që u martua me 80 vjeçaren: Jam burrë, jo lojë…

Pak muaj më parë, vëmendjen e mediave britanike e mori his/toria e pa zako ntë e egjip/tianit Moh amed Ahm ed Ibr iham, 35-vjeç i cili nisi një ro/mancë me britaniken 80-vjeçare Iris Jones. Gjatë këtyre muajve, shumë pë rdo ru es në rrj etet sociale e kanë a ku zu ar të riun si ma sht ru es parash, por ai është ndalur të flasë dhe të sq/arojë një herë e mirë këto zëra. Ai ka thënë për mediat, se është një “burrë dhe jo një lojë”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "35 vjeçari që u martua me 80 vjeçaren: Jam burrë, jo lojë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*