8 Arsyet Pse një Nxënës i Dalluar në Shkollë Nuk Shquhet në Jetën Reale

Çdo prind i pëlqen arritjet e fëmijës së tij. Ndihet mirë kur fëmijët mund të bëjnë detyrat e shtëpisë në mënyrë të jashtëzakonshme dhe shpesh vlerësohen lart nga mësuesit e tyre.

Disa prindër mësohen me këtë. Dhe të tjerëve u duket se të qenit një nxënës i dalluar është përgjegjësi e drejtpërdrejtë e një fëmije. Ata vazhdojnë të insistojnë, edhe kur djali humbet interesin për ndonjë disiplinë.

Por a është vërtet kaq e mirë të marrësh nota të shkëlqyera dhe të studiosh gjithë kohën?
Ne kemi përpiluar një listë të shpjegimeve se pse të jesh një nxënës i dalluar në shkollë nuk është e njëjtë me të qenit i suksesshëm në jetë. Dhe gjetëm arsyet pse kërkesa që fëmija të ketë nota të shkëlqyera mund të çojë në pasoja shumë dëshpëruese.

Be the first to comment on "8 Arsyet Pse një Nxënës i Dalluar në Shkollë Nuk Shquhet në Jetën Reale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*