Adele humbi 45 kg dhe kjo ishte arsyeja që e motivoi (FOTO)

Autorja e hitit “Hello” Adele e transformoi fizikun e saj pasi i vuri vetes qëllim ta bëj për hir të djalit të saj shtatë vjeçar Angelon. Një burim për ‘People’ është shprehur se ajo donte të ndryshonte diçka të ishte nëna më e shëndetshme e mundshme. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
“I gjithë përqendrimi i saj gjatë rrugës për të humbur në peshë, ka qenë vërtet i gjithi për mënyrën sesi ajo mund të jetë më e shëndetshme dhe si mund ta trajtojë më mirë trupin e saj. Nuk ishte kurrë për të humbur peshë”. Po si e arriti këtë?

Ish-trajnerja personale e Adele-s ka hedhur dritë mbi humbjen në peshë të këngëtares, duke zbuluar se ajo arriti fizikun e saj duke ndjekur një dietë të rreptë me lëngje perimesh jeshile dhe 1000 kalori në ditë. Pra, ndryshimet në trupin e Adele-s janë kryesisht falë uljes së kalorive të rekomanduara ditore për femrat, nga 2,000 kalori në 1,000. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Adele humbi 45 kg dhe kjo ishte arsyeja që e motivoi (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*