Arsyeja e rrallë për di.vorc: Gruaja ankohet nga burri: Natën ai më…(VIDEO)

Ars.yeja pse kjo grua kerkon di.vorcin pas 30 vitesh martese do je sht ange. Sipas saj, burri ka çrre.gullime të shumta gjatë natës.Edhe pse i ka kërkuar që të shkojë tek mjeku dhe të vizitohet pse kur është duke fjetur bër.tet me të madhe dhe e gjuan atë, burri nuk ka pranuar…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "Arsyeja e rrallë për di.vorc: Gruaja ankohet nga burri: Natën ai më…(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*