ARTI SHQIPTAR NË Zl: Ndërron jetë aktori i njohur i O SA MIR

Korona i mori je/tën edhe aktorit të njohur shqiptar nga Maqedonia e Veriut, Luran Ahmeti. Aktori i njohur Luran Ahmeti 45-vjeçar ishte i sht/rirë për një kohë në Klinikën Inf/ektive në Shkup, por sërish nuk arriti ta përba/llojë sëmu/ndjen. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Ahmeti la pas vetes bijen, bashkëshorten, një motër dhe prindërit dhe një karrierë të bujshme artistike. Ka qenë aktor i Teatrit Shqiptat të Shkupit, por ka marrë pjesë edhe në produksione filmike. Ishte pjesë e dhjetëra filmave, përfshi edhe filmin më të suksesshëm në kinematografinë turke “Lugina e ujqërve”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "ARTI SHQIPTAR NË Zl: Ndërron jetë aktori i njohur i O SA MIR"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*