Auroville: ky është qyteti i të ardhmes ku nuk ka politikë, fe apo nacionalitet dhe të gjithë janë të barabartë

Auroville, apo qyteti i agimit, është një qytet internacional i gjendur në jug të Indisë. Ky qytet u krijua si një eksperiment, se si do të funksiononte shoqëria pa politike dhe fe, shkruan lajmi.net.
Këto janë disa fotografi nga brenda qytetit, dhe disa detaje rreth tij.
Ata nuk kanë besime fetare, por bëjnë një jetë spirituale.
Ka një tempull në qendër të qytetit, që përdoret për meditim dhe joga.
Por mos mendoni se jeta këtu është si një pushim i pafundmë. Të gjithë kanë detyra dhe punë që duhet të bëjnë.

Be the first to comment on "Auroville: ky është qyteti i të ardhmes ku nuk ka politikë, fe apo nacionalitet dhe të gjithë janë të barabartë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*