Bëj mirë o Zot! Në këtë vend shkundet toka nga tërmeti 7.3 ballë, toka është hapur më dysh paralajmërohet edhe…

Një tërmet i fortë i magnitudës 7.3 është regjistruar pak minuta më parë në brigjet e Zelandës së Re.Tërmeti ka qenë në një thellësi prej 10 kilometrash dhe rreth 100 kilometra nga qyteti Gisborne.Ekipi zelandez i Menaxhimit të emergjencave i ka dhënë ala rmin për cun ami, duke i bërë thirrje qytetarëve të evak uuohen menjëherë në zona me altitudë të lartë.

Be the first to comment on "Bëj mirë o Zot! Në këtë vend shkundet toka nga tërmeti 7.3 ballë, toka është hapur më dysh paralajmërohet edhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*