Br aktisi burrin dhe fëmijët për të punuar në Gjermani, infermierja shqiptare rrëf en jetën si…

Shqiptarët që po emigrojnë në vendet e perëndimit, për shkak të kushteve jo të mira ekonomike këtu, janë të shumtë. Një mundësi e mirë emigrimi për në Gjermani është dhënë sidomosë për infermierë të rinj.Mijëra të rinj largohen çdo vit nga Shqipëria me shpresën se do të sigurojnë të ardhura të mjaftueshme për t’u rikthyer këtu e për të përballuar jetesën. Antigona Mazrreku nga qyteti i Hasit është një prej tyre…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "Br aktisi burrin dhe fëmijët për të punuar në Gjermani, infermierja shqiptare rrëf en jetën si…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*