Lifestyle

Këshillat e duhura për një gjumë më të mirë

Gjumi është një pjesë thelbësore e shëndetit dhe mirëqenies. Nëse njeriu nuk fle si dhe sa duhet, atëherë do të përballet me një luhatje të thellë hormonale dhe funksione të dobëta të trurit, shkruan Agroweb.org….


Korça Short Film Festival

Sikur e dikton situata, ky konkurs artistik vjen në tjetër format. Festivali i filmit me metrazh të shkurtër po zhvillohet online, për të pandemisë. Në garë këtë vit janë prodhime të ndryshme kinematografike. Në konkurrim…