Çfarë kanë femrat në trup, që i rrez ikon më shumë se burrat nga Co.vid? Ja gjetja befasuese

Nje studim i fundit ne Londer ka sugjeruar që tek gratë, in fe ksioni dhe simp.tomat e C.ovid që zgjasin mund të jenë më të zakonshme mes atyre që e kanë kaluar men opauzën.Gjetje të tilla kanë ngritur pyetjen nëse hor monet si es trogjeni mund të luajnë një rol mbrojtës. Ky ho rmon është në nivele më të larta tek gratë sesa burrat, por pëson ulje gjatë periudhës që gratë kalojnë men opauzën…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "Çfarë kanë femrat në trup, që i rrez ikon më shumë se burrat nga Co.vid? Ja gjetja befasuese"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*