Çmen.duri si kjo nuk keni parë, shikoni çka i bën babai djalit me makinë… (VIDEO)

Thonë se çmenduria nuk njeh limite. Si i tillë është cilësuar edhe gjesti i një babai në SHBA, i cili ka përdorur makinën për t’i h.equr dhëmbin djalit të tij mi.no.ren.
E gjithë skena është e filmuar nga mamaja e tij dhe më pas është publikuar online, duke u kthyer në virale. Fatmirësisht çdo gjë ka shkuar mirë, por imagjinoni për një moment sikur dhëmbi i djaloshit të mos ishte gati për të dalë. Pamjet e kanë ndarë në dysh publikun në rrjetet sociale, disa prej tyre e shohin si diçka normale dhe argëtuese e disa të tjerë e vlerësojnë si një çm.e.nd.uri që mund të sillte pa.so.ja të r.ën.da. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Çmen.duri si kjo nuk keni parë, shikoni çka i bën babai djalit me makinë… (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*