Dashuri në ajër! Fluturimi kthehet në një martesë të vërtetë…

Stefano kishte rezervuar një biletë për udhëtimin nga Roma në Dubai, aty po punonte partnerja e tij Vittoria.
Kur ajo po kujdesej për pasagjerët në klasin ‘business’, ai mori të gjithë ekuipazhin dhe pasagjerët që ta ndihmonin me dekorimin e avionit. Të gjithë bashkë ia dolën që ta mbushin ambientin brenda me zemra dhe tollumbace. Në atë moment, Stefano iu afrua me një unazë diamanti për të marrë përgjigjen pozitive nga Vittoria, e cila do të lidhë jetën e tyre përgjithmonë. Videoja e propozimit është shpërndarë në rr je te s oc iale dhe ka marrë mbi 550 mijë klikime. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Dashuri në ajër! Fluturimi kthehet në një martesë të vërtetë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*