DËSHlRONTE t’i bënte përshtypje vajzës që pëIqente, SHlKONl si e PËSOl i riu (Video)

Një situatë shumë e sikIetshme, e dhi mbshme dhe komike është parë nga një 18-vjeçar, i cili dëshironte t’i bënte përshtypje vajzës që pëlqen. Li De Pauv ka pësuar Iëndime të rë;nda tr;upore kur një krokodiI e suImoi në liqen, pasi ishte futur në ujë për një not relaksues gjatë natës. In cidenti ka ndodhur në liqenin Johnstone në Australi, kurse i riu ka arritur t’i ikë dhëmbëve të mprehtë duke e go ditur me gr usht në k;okë krokodiIin. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "DËSHlRONTE t’i bënte përshtypje vajzës që pëIqente, SHlKONl si e PËSOl i riu (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*