Dhendrri me ngjy.re martohet me vajzen shqiptare, shikoni se cfare ben dhendri Xham.ajk.an..(VIDEO)

Kjo mund të jetë një nga dasmat më të veçanta. Një çift i ri po festojnë në ceremoninë e tyre të martesës.Bëhet fjalë për një vajzë shqiptare dhe një djalë xhama.jkan.Të dy ata po kërcejnë “vallen kosovare”, por ajo që bën më shumë përs.htypje është që xham.aj.kani e kendon shumë mirë dhe duket se e adhuron këtë këngë..

Be the first to comment on "Dhendrri me ngjy.re martohet me vajzen shqiptare, shikoni se cfare ben dhendri Xham.ajk.an..(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*