Dikur e therrisinin Madona Shqiptare. Ajo ishte e njohur pas viteve 90 me kenget dhe look e saj te bukur dhe estravagante. Por pas kaq shume vitesh ajo nuk ka ndryshuar vetëm jetë por cdo gje. Pamja e saj e re nuk ka thuajse asgjë të përbashkët me atë të më shumë se një dekade më parë, kur u shfaq për herë të parë në një skenë shqiptare. Tashmë brune simpatike, Madonna iu është nënshtruar edhe disa ndërhyrjeve të cilat i ka pranuar disa vite më parë, gjatë një interviste. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Dikur e therrisinin Madona Shqiptare. Ajo ishte e njohur pas viteve 90 me kenget dhe look e saj te bukur dhe estravagante. Por pas kaq shume vitesh ajo nuk ka ndryshuar vetëm jetë por cdo gje. Pamja e saj e re nuk ka thuajse asgjë të përbashkët me atë të më shumë se një dekade më parë, kur u shfaq për herë të parë në një skenë shqiptare. Tashmë brune simpatike, Madonna iu është nënshtruar edhe disa ndërhyrjeve të cilat i ka pranuar disa vite më parë, gjatë një interviste. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Dikur e therrisinin Madona Shqiptare. Ajo ishte e njohur pas viteve 90 me kenget dhe look e saj te bukur dhe estravagante. Por pas kaq shume vitesh ajo nuk ka ndryshuar vetëm jetë por cdo gje. Pamja e saj e re nuk ka thuajse asgjë të përbashkët me atë të më shumë se një dekade më parë, kur u shfaq për herë të parë në një skenë shqiptare. Tashmë brune simpatike, Madonna iu është nënshtruar edhe disa ndërhyrjeve të cilat i ka pranuar disa vite më parë, gjatë një interviste. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*