Djali që kishte djegur një Mercedes AMG GT 63 S, tash theu një Porsche të ri në sallë ekspozite

Kjo është një Porsche Taycan Turbo S i ri.
Historia shkon kështu. Vlogger-i i njohur rus ndryshoi menjëherë komandat në sallon dhe u përplas me të në xhamat e lokalit.

Dhe videoja fillon me tre personazhe, të cilët i thonë vloggerit rus të jetojë jetën në maksimum dhe të mos i kushtojë vëmendje asgjë.
Ai hyn në sallon, shikon përreth dhe ulet pas timonit të një Porsche. Një sekondë më vonë ai fjalë për fjalë fluturon jashtë përmes dritares së sallonit.

Funksionoi, në një ditë vlogger mblodhi 2.5 milionë klikime.
Kur themi se bëhet fjalë për Mikhail Litvin, do të mbani mend se ky është i njëjti djalë i cili vendosi të digjte AMG GT 63 S për shkak të klikimeve.

Be the first to comment on "Djali që kishte djegur një Mercedes AMG GT 63 S, tash theu një Porsche të ri në sallë ekspozite"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*