Doli në dritare dhe realizoi një foto, kur pa ç’kishte kapur ngeli pa fjalë…

Një video virale nga Facebook ka shk a kt uar reagime të ndryshme për të treguar diçka të pa zak on të. Imazhi po jep shumë për të folur në rrj eti n e lartpërmendur dhe në rrj e tet e tjera soc ial e. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Është një fotografi e kapur nga një vajzë e re dhe më pas e ndarë në Facebook. Personi përgjegjës i fotografisë tha se, pasi dëgjoi “zh ur ma të çu dits hme” në pjesën e jashtme të shtëpisë, shikoi nga dritarja dhe regjistroi me aparatin e saj një “magjistare me katër këmbë dhe dy koka”. Megjithatë, pas shikimit të g odi tje s së mirë, disa pë rdo ru es të Facebook-ut e ho dhën poshtë këtë përfundim dhe i treguan pronarit të fotos që asnjë magjistar nuk shfaqet në të dhe se protagonistët e imazhit janë një djalë dhe një vajzë. Imazhi viral i Facebook në mënyrë të qartë tregon një vajzë në mëngë të kuq ulur në krye të një të riu veshur me një veshje të gjelbër.

Be the first to comment on "Doli në dritare dhe realizoi një foto, kur pa ç’kishte kapur ngeli pa fjalë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*