Drithëruese: Djali i jep veshkën nënës LlVE në emision

Një ngjarje shumë emocionale ka ndodhur në televizionin Arab. Një i ri Tunizian i quajtur Ali Born është shfaqur në televizion për ta bindur nënën e tij që ajo të pranojë të marrë veshkën e tij. Ai luan sportet dhe nëna frikësohej se nëse ai jep veshkën, do të ndikojë në shëndetin dhe në karrierën e tij. Pas shumë lutjeve dhe përgjërimit të djalit të saj, ajo pranoi ofertën e //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Drithëruese: Djali i jep veshkën nënës LlVE në emision"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*