E FUNDIT: Burri vd.iq nga virusi, nëna me dy fëmijët kryejnë ve.tëvr.asje pasi askush nuk erdhi në varim

Një prej vendeve më të prekura nga Covid-19 është edhe India me një numër të madh vik timash. Mes tyre është dhe 52-vjeçari Narasiah, i cili nuk arriti të fitonte be tejën me vi/rusin vd ekjeprurës. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Nuke marrë shkas nga kjo, pas tij, gruaja dhe dy fëmijët u vet ëvr anë përpara shtëpisë sepse ndiheshin të tu rpëruar në fshat. Parimi Snuneetha 50-vjeç, djali i saj Narasaiah Phanikumar, 25-vjeç dhe vajza Lakshmi Aparna 23 vjeçe besohet se janë futur në një de presion të thellë pas vd ekjes së të dashurit të tyre nga korona. Policia pretendon se dës hpërimi i tyre arriti kulmin, kur u det yruan të dërgonin për në banesën e fundit të ndjerin krejt të vetëm, pasi miqtë dhe të afërmit nuk ishin të pranishëm për t’i shpëtuar një inf ektimi të mundshëm. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "E FUNDIT: Burri vd.iq nga virusi, nëna me dy fëmijët kryejnë ve.tëvr.asje pasi askush nuk erdhi në varim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*