E FUNDIT: DaIin pamjet, momenti kur gr.upi i djemve hyjnë në Iokalin e Atheut

Mbremjen e dje/shme konk/urrenti i Perputhen Atdhe Xharravina eshte su/lmuar nga nje gr/up djemsh, pa patur nje arsye kon/krete. Por duket se nuk eshte mby/llur me kaq! Rreth ores 21:30 eshte sul muar l/okali i Atdheut qe ka hapur tek rru/gica e Sales, ne kryeqytet.

Nje gr/up prej 5 djemsh kane hy/re brenda lo/kalit ne kohen qe cdo gje ka qene e mby/llur per shkak te or/es policore. Ata kane th/yer lo/kalin, dhe kane shk/aktuar de/me material, por nuk kane vje/dhur asgje prej tij. Ne kete men/yre duket se me te/per eshte nje su/lm per ce/shtje in/ati dhe jo vj/edhje. Me po/shte eshte video kur gr/upi i te rinjve jane fu/tur ne lokal, kane th/yer, kane shkuar deri tek pjesa e banakut dhe kane dale serish prej tij duke u larguar ne kembe. Nuk dihen ende arsyet pse eshte bere sul mi ndaj tij por edhe ndaj biznesit.

Be the first to comment on "E FUNDIT: DaIin pamjet, momenti kur gr.upi i djemve hyjnë në Iokalin e Atheut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*