E papritur/ Gruaja bën 30 fluturime me avion pa harxhuar kokërr lekë: Lëvizja për qejf..!!

Marilyn Hartman ka bërë 30 fluturime me avion duke mos paguar as njëherë biletën.Gruaja u k ap një herë nga a utoritetet por s’donte t’ia dinte.Por, pavarësisht gjithçkaje, ajo vendos të provojë përsëri fatin e saj dhe të përsërisë udhëtimet e saj të pa li gjsh me. Mirëpo ajo aq e pati, pasi Marilyn u k ap në një nga aeroportet më të ngarkuar në vend.

Be the first to comment on "E papritur/ Gruaja bën 30 fluturime me avion pa harxhuar kokërr lekë: Lëvizja për qejf..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*