E tm.e.rr.shme në Kavajë, burri d.j.eg gruan të gj.a.ll.ë dhe më pas vr.e.t veten

Një tr.a.gj.edi në familje ka ndodhur ditën e sotme në Kavajë. Policia ka gjetyr një makinë të dj.e.gur, brenda së cilës është gjetur dhe një ku.f.omë, e cila dys.h.ohet se i përket shtetases Fëllënxa Shirja. Nga kontrolli i zonës përreth është gjetur i va.r.ur në një pemë bashkëshorti i saj, shtetasi Bilbil Shirja, 48 vjeç.
Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe nën drejtimin e Prokurorisë po punon për sqarimin dhe zbulimin e rrethanave te ngjarjes.
NJOFTIMI:
Më datë 10.04.2021, rreth orës 11:45, në fshatin Manskuri, Kavajë, është gjetur i dj.e.gur plotësisht një mjet.Brenda mjetit është gjetur një kufomë e dj.e.gur, e cila dy.s.h.ohet se i përket shtetases me iniciale F. Sh., 45 vjeçe.Nga kontrolli i zonës përreth është gjetur i v.et.ëv.a.rur në një pemë bashkëshorti i saj, shtetasi B. Sh., 48 vjeç.Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe nën drejtimin e Prokurorisë po punon për sqarimin dhe zbulimin e rrethanave te ngjarjes.

Be the first to comment on "E tm.e.rr.shme në Kavajë, burri d.j.eg gruan të gj.a.ll.ë dhe më pas vr.e.t veten"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*