Emocionuese: Elgit Doda surprizon fansen e paraIizuar (Video)

Puntata e sotme e “Ka një mesazh për ty” ka qenë shumë emocionuese dhe pjesë u bë edhe kompozitori i njohur dhe shumë i dashur për publikun Elgit Doda. E ftuara Zhuljeta kishte humbur 12 vite më parë aks.identalisht bashkëshortin. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Ajo i rriti e vetme tre fëmijët e saj por vështirësinë më të madhe e pati me Anxhelën pasi që në lindje ajo ishte me aftësi ndryshe. Zhuljeta ka deshirë që t’i japë kurajo të bijës për të vazhduar përpara. Pjesë e mesazhit u bënë dhe miqtë e Anxhelas dhe një personazh shumë i dashur për të, Elgit Doda i cili ishte infiltruar si kameraman. “Po dëgjoja historinë edhe asgjë nuk është për t’u më.shiruar. Kjo vajzë është forcë për çdo njeri që e shikon, inspirim dhe ndjeshmëri të lartë”, u shpreh Elgiti. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Emocionuese: Elgit Doda surprizon fansen e paraIizuar (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*