Etihad Airways, linja e paarë ajrore në botë që vaksinoi të gjithë anëtarët e ekuipazhit.

Etihad Airways është linja ajrore e parë në botë që ka vaksinuar kundër coronavirusit të gjithë anëtarët e ekuipazhit të kabinës dhe fluturimit.

Në këtë mënyrë, linja ajrore kombëtare e Emirateve të Bashkuara Arabe, i ka bërë udhëtimet të paktën pak më të lehta për punonjësit në këto kohë krize, raporton buisnessinsider.
Linja ajrore nisi fushatën e vaksinimit “Sigurt së bashku”, e cila filloi muajin e kaluar me synimin për të inkurajuar punonjësit dhe të marrë vaksinën gjersa procesi ishte falas për të gjithë.
Duke qenë se qeveria në Emiratet e Bashkuara Arabe dëshiron të vaksinojë më shumë se 50 për qind të popullsisë deri në muajin mars të këtij viti, Etihad ka vaksinuar më shumë se 75 për qind të të gjithë punëtorëve brenda kompanisë.

Prioritet, natyrisht, ishte ekuipazhi i fluturimit, duke qenë se mjedisi i tyre i punës është jashtëzakonisht specifik dhe anëtarët e ekuipazhit ishin në rrezik të vazhdueshëm të infektimit.

Emiratet e Bashkuara Arabe aktualisht janë vendi i dytë në botë për sa i përket përqindjes së popullsisë së vaksinuar dhe Etihad Airways ka bazën e saj në Abu Dhabi.

Be the first to comment on "Etihad Airways, linja e paarë ajrore në botë që vaksinoi të gjithë anëtarët e ekuipazhit."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*