Ferrari, 1.2 milionë euro shpërthen në flakë në Monte Carlo

Pamjet e një makine të rrallë. Ferrari F40 me vlerë 1.2 milionë euro është shkrumbuar në rrugët e Monte Carlos.
Makina pronë e një sportisti Italian morri flakë në ecje në rrugët e qytetit.

Pak më herët makina kishte arritur shpejtësinë 228 kilometra në orë. Makina është një nga 1311 ekzsemplarët e tipit F40 të prodhuar nga fundi i viteve ’80 dhe fillimi i viteve ’90.

Ato janë nga makinat më të shpejta në rrugë, por pas disa muinutash në flakë, mbeturinat e makinës së shkrumbuar u transportuan me një tjetër.

Be the first to comment on "Ferrari, 1.2 milionë euro shpërthen në flakë në Monte Carlo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*