Gjendje kri.tike në këtë vend të Europës: Nis vala e tretë e Co.vid 19, futen në karan.tinë

Parisi është midis 16 rajoneve të Francës që do të futen në karantinë pas rritjes së ndjeshme të inf.ektim eve.Lajmi u njoftua nga kryeministri francez Jean Castex. Ai tha se Franca ishte në një valë të tretë për shkak të var.ianteve të koronavirusit. Shkollat do të qëndrojnë të hapura sipas masave të fundit, por të gjithë dyqanet jo të domosdoshme do të kërkohet të mby llen. Izo.limi do të zgjasë për një muaj.
Autoritetet franceze kanë bërë përpjekje të mëdha për të shma ngur rivendosjen e masave më të rre pta, duke zgjedhur më parë bl lo kimet e fundjavës dhe shtetrrethimin natën në vend.

Be the first to comment on "Gjendje kri.tike në këtë vend të Europës: Nis vala e tretë e Co.vid 19, futen në karan.tinë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*