Gruaja deI në baIIkon dhe KËRCËNOl se do të HlDHET: Më siIIni ambasadoren amerikane këtu (VIDEO)

Mbrëmjen e djeshme një grua kër.cënoi se do të hi;dhej nga baIIkoni i banesës së saj, që ndodhet në rrugën Xhanfize Keko, në Kinostudio. Nuk dihen ende shkaqet që e çuan gruan të kë.rcënonte me a;ktin esk.trem, por dys;hohet se ajo vuan nga probIeme të shëndetit me.ndor. Një nga kërkesat e saj ishte takimi me ambasadoren amerikane, Yuri Kim. Poshtë pallatit u mblodhën banorë të shumtë si dhe dhe mbërritën forcat e poIicisë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Gruaja deI në baIIkon dhe KËRCËNOl se do të HlDHET: Më siIIni ambasadoren amerikane këtu (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*