Gruaja “masa kron” keq burrin në mes të parkut, arsyeja do iu lërë pa fjalë të gjithëve (Video)

Teksa ishin duke ndenjur në një stol, papritur gruaja bëhet agr-esive ndaj burrit të saj. E gjitha ndodhi për shkak të veprimit të gruas kundrejtë burrit të saj. Në video shihet se gruaja përpiqet të hapë telefonin e burrit, i cili e kishte me “Face ID”.
Ajo e ndjek burrin duke u përpjekur t’ia vërë telefonin në fytyrë, por ai nuk pranon dhe vijon ndjekja. Burri ngrihet nga stoli dhe mbron fytyrën ndërsa ajo vazhdon ta ndjekë rreth e përqark zonës. Kjo lëvizje e veçantë vazhdon për rreth shtatë sekonda, pasi gruaja e përplasë atë në tokë. Ai vazhdon të mbrojë fytyrën, por më në fund gruaja e zhbllokon telefonin dhe vraporn, për të parë çka në të. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Gruaja “masa kron” keq burrin në mes të parkut, arsyeja do iu lërë pa fjalë të gjithëve (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*