HAJDUTl i VODHl kuIetën nga çanta me shumë lehtësi në mes të ditës (Video)

Policia në Dumfries të Skocisë, ka shpërndarë një video të shkurtër, që tregon manovrën e lehtë të HAJDUTlT për ta vj edhur një kalimtare. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Megjithëse ishte mesditë dhe në rrugë kishte plot njerëz, ai i shkoi pranë dhe sikur i foli diçka, për tu larguar më pas me kuletën që ia vodhi nga çanta, transmeton Lajmeflesh. “Është shq etësuese forma si vepron, ai është profesionist dhe shumë i rre.zikshëm”, thuhet në raport lidhur me rastin.

Derisa po kërkohet identifikimi i pIaçkitësit, në të njëjtën kohë apeIohet për të pasur kujdes për gjërat e vlefshme, kryesisht gjatë pazareve per blerje. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "HAJDUTl i VODHl kuIetën nga çanta me shumë lehtësi në mes të ditës (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*