I “forti’ me “Benz” tejkalon në rr.ezikë, por shiko se si e pëson…

P’olicia ka vijuar edhe sot kontrollet ma sive në të gjithë vendin, në zbatim të masave të përcaktuara në planin oper’acional “ROADPOL MARS 2021”, për rritjen e parametrave të si gurisë rrugore.

Mësohet se gjatë 24 orëve të fundit janë a rrestuar në f lagrancë 3 drejtues mjetesh për drejtim mjeti në gjendje të de hur. Ndërkohë, janë pe zulluar 19 leje drejtimi, nga të cilat 11 për shpejtësi mbi normat e lejuara dhe 8 për drejtim mjeti nën e fektin e alk-oolit. Gjithashtu janë vendosur 1301 masa administrative.

Be the first to comment on "I “forti’ me “Benz” tejkalon në rr.ezikë, por shiko se si e pëson…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*