I mbante fshehur! Blendi Fevziu na prezanton motrën e tij dhe…

Gazetari Blendi Fevziu është një ndër moderatorët më të njohur në Shqipëri. Pasi, Fevizu prej më shumë se 20-vitesh drejton “Opinion” një ndër emisionet më të ndjekura politike në Shqipëri. A përpos famës që ka, Blendi Fevziu ka zgjedhur të mbajë jetën e tij private larg medias, pavarësisht interesit të lartë të gazetarëve. Ama në këtë foto mund të shikoni babain dhe motrën e Blendi Fevziut. Mësohet se fotoja është realizuar në vitin 2014 në Stamboll. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT


Gazetari Blendi Fevziu është një ndër moderatorët më të njohur në Shqipëri. Pasi, Fevizu prej më shumë se 20-vitesh drejton “Opinion” një ndër emisionet më të ndjekura politike në Shqipëri. A përpos famës që ka, Blendi Fevziu ka zgjedhur të mbajë jetën e tij private larg medias, pavarësisht interesit të lartë të gazetarëve. Ama në këtë foto mund të shikoni babain dhe motrën e Blendi Fevziut. Mësohet se fotoja është realizuar në vitin 2014 në Stamboll. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "I mbante fshehur! Blendi Fevziu na prezanton motrën e tij dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*