I rrethuar me dy “k.urva”! Piperon s’e keni parë kurrë kështu më parë! (Video)

Pëllumb Piperon jemi mësuar ta shohim në profesionin e tij si mjek, por mesa duket ai paska dhe një talent të ri! Ai u shfaq si një aktor në skenë bashkë me Bes Kallakun dhe Juxhin Plovishtin, në rolin e vajzave të TikTok-ut. Vajzat e TikTok-ut kërkojnë të bëjnë va ksinën kun..dër kor/onavirusit por kanë një sh/qetësim. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "I rrethuar me dy “k.urva”! Piperon s’e keni parë kurrë kështu më parë! (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*