I tha dje Sindit ik thuaj motrës tënde ku*rvë/ Dalin pamjet nga prapaskena, Mevlani i zverdhur në fytyrë thoshte: Po të jetë ajo nuk vi..!!

Ditën e djeshme, Mevlani u largua nga studio e Për’puthen pas përp lasjeve me Sindin.Gjithçka ka ndodhur pasi doli nga studio është filmuar nga kamerat dhe duket se Mevlani ishte tepër i r evo ltuar dhe kërkon që ta nxjerrin edhe Sindin jashtë.Mevlani: Ka dalë për të of enduar nga i pari tek i fundit. Është fryrë nga jashtë dhe vjen të ofe ndojë. Ta nxjerrin jashtë. Kush është ajo? Nuk mund ta shoh dot me sy. Nuk është ajo askush për të bërë këto lloj… Nuk i ka munguar respekti as nga produksioni, as nga ne dhe nuk mund të na hedhi poshtë.

Be the first to comment on "I tha dje Sindit ik thuaj motrës tënde ku*rvë/ Dalin pamjet nga prapaskena, Mevlani i zverdhur në fytyrë thoshte: Po të jetë ajo nuk vi..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*