I vendosi gruas kamere ne vendin e punes , ajo qe ben gruaja le te gjithe me goje hapur…

Kjo ngjarje ka ndodhe ne Gjermani ku nga mosbesimi ngaj gruas , burri i vendos kamere te fshehte gruas se tij ne vendin e punes. Ajo qe bente gruaja e la me goje hapur burrin e saje . Syri i kameres kapte gruan duke u zhv eshur para shefit te saje te punes , i cili nuk duronte dot dhe i hudhej pas .
Gruaja nuk bente ze dhe e lejonte shefin qe tja bente perderisa ajo kenaqej , pas kesaj ngjarje burri merr incizimin dhe e hudh ne rrjetet sociale per diten e ditelindjes se gruas se tij ku ne video shoqerohej edhe mbishkrimi ”Urime ditelindjen gruaja ime e ndershme”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "I vendosi gruas kamere ne vendin e punes , ajo qe ben gruaja le te gjithe me goje hapur…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*