“Isha 20 vjeç kur ai më la shta.tzane’! Më fshehu prej nuses së tij, por une i bëra diçka që ai…

Kjo është historia e Xhulias, një vajzë 20 vjeçVare nga Palermo e Italisë e cila si për çudi u dashurua me një zotëri më të madh, i cili nuk u tregua i drejtë.Xhulia e kishte njohur zotërinë, kur ajo punonte në një fast food dhe ai ishte vetëm 40 vjeç, i martuar po jo me fëmijë…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "“Isha 20 vjeç kur ai më la shta.tzane’! Më fshehu prej nuses së tij, por une i bëra diçka që ai…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*