“Je copë kur*e”/ Shērr i madh mes dy bjondeve në ish Bllok, Ja pamjet… (VIDEO)

Një sh/err me dh/une ka ndodhur mes dy vajzave mbrëme në ish-Bllok. Ato janë filmuar duke u ka/pur për flokësh në mes të rrugës derisa ndërhyri një djalë për ti ndarë. Fillimisht kanë òfenduar njëra-tjetrën me fjalë fy/ese duke e nisur me: “Hajde ma thuaj në sy po ta mbajti”. Në një moment dëgjohet tjetra që i përgjigjet: “K… je, copë e k…. je”. Në pamjet që kanë mbërritur në redaksinë e JOQ, dëgjohen që fillojnë të rríhen me shkèlma me njëra-tjetrën dhe kapen për flokësh. Është e paqartë arsyeja përse nisi shèrri mes vajzave, i cili përfu/ndoi në dhùnë fízike në mes të rrugës. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "“Je copë kur*e”/ Shērr i madh mes dy bjondeve në ish Bllok, Ja pamjet… (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*