Juria mre.kullohet kur vajza nis te këndoje, pak sekonda më vonë shpë rthejnë lotët (Video)

Ka pak njerëz që arrijnë të rrëm bejnë zemrat dhe emocionet gjatë një shfaqjeje muzikore, shkruan ShkodraNews. Një nga këto është padyshim Solomia Lukyanets, e cila vetëm 13 vjeçe tregoi të gjithë talentin e saj dhe shkriu në një det lotësh si pu/blikun ashtu edhe anëtarët e jurisë kur ajo filloi të këndojë. Është e mah.nitshme se si një person i tillë i vogël mund të mbajë një zë kaq të madh. Interpretimi i saj ishte aq mbresëlënës sa edhe publiku dhe juria u m ahnitën. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Juria mre.kullohet kur vajza nis te këndoje, pak sekonda më vonë shpë rthejnë lotët (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*