Juristja e njohur Eni Çobani, është e martuar me Avenir Shehun dhe ka një djalë që quhet Ald. Këtë herë ajo ka bërë një intervistë ndryshe, ku ka mirëpritur dhe i është përgjigjur pyetjeve kurioze të bëra nga qytetarët. “Puthjen e parë e kam dhënë në moshën 24 vjeç dhe më pas rezultoi që jemi bashkë pas 25 vitesh me bashkëshortin. Normalisht ka qenë zgjedhja e duhur e jetës sime”, tha ajo për emisionin “Rudina”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT


Juristja e njohur Eni Çobani, është e martuar me Avenir Shehun dhe ka një djalë që quhet Ald. Këtë herë ajo ka bërë një intervistë ndryshe, ku ka mirëpritur dhe i është përgjigjur pyetjeve kurioze të bëra nga qytetarët. “Puthjen e parë e kam dhënë në moshën 24 vjeç dhe më pas rezultoi që jemi bashkë pas 25 vitesh me bashkëshortin. Normalisht ka qenë zgjedhja e duhur e jetës sime”, tha ajo për emisionin “Rudina”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Juristja e njohur Eni Çobani, është e martuar me Avenir Shehun dhe ka një djalë që quhet Ald. Këtë herë ajo ka bërë një intervistë ndryshe, ku ka mirëpritur dhe i është përgjigjur pyetjeve kurioze të bëra nga qytetarët. “Puthjen e parë e kam dhënë në moshën 24 vjeç dhe më pas rezultoi që jemi bashkë pas 25 vitesh me bashkëshortin. Normalisht ka qenë zgjedhja e duhur e jetës sime”, tha ajo për emisionin “Rudina”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*