Kamerieri e përzë, “i pastrehu” nxjerr valixhen me para: Mund të blej lokalin e të pushoj nga puna!

Një 23-vjeçar ka realizuar një eksperimet social shumë domethënës. Në një përpjekje për të provuar se paraqitja e jashtme gjithmonë mund të ma.shtr.ojë, u shfaq i veshur si një i pastrehë para një restoranti luksoz në N.w York.
Dhe në fakt ndodh ajo që shumë vetë e prisnin. Një nga kamarierët i afrohet dhe i kërkon të largohet ende pa u ulur, sepse çmimet aty janë shumë të shtrenjta. Në atë moment, Persin nxjerr telefonin dhe njofton bashkëpunëtorin e tij që të afrohet dhe pak sekonda më pas dallohet teksa vjen një Rolls Royce. Bashkëpunëtori i Coby Persin i dorëzon atij një çantë me para, e ky i fundit ia tregon kamarierit duke i thënë se mund ta blejë të gjithë restorantin, e ta pushojë atë nga puna. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Kamerieri e përzë, “i pastrehu” nxjerr valixhen me para: Mund të blej lokalin e të pushoj nga puna!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*