Kërkohet ndihmë/ Gruaja shqiptare 33-vjeç në gjendje të rëndë nga korona: Kërkohet të dërgohet në Turqi

Miq e familjare te Bardha Xhukellarit, jane bere bashke dhe kane apeluar per ndihme sado pak financiare, per te mundesuar kurimin e saj jashte vendit, pasi per shkak te Covid jeta e saj eshte tejet ne rre zik. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Bardha Xhukellari 33 vjec, lindur ne Pogradec eshte ne gjendje kr itike per jeten. Per shkak te Covid-19 Bardha ne pritjen e saj te embel eshte detyruar te kryej nje ope racion te hershem ne muajin e gjashte te shtatzanis. Si pasoje e kesaj gjendja e saj eshte shume e renduar dhe shpresa e saj e vetem eshte trasportimi i saj ne spitalin e Turqis. E ardhur nga nje familje ne kushte te veshtira ekonomike ju lutem te sensibilizohemi te gjithe duke kontribuar sadopak per te shpetuar jeten e saj. Ju lutem!”, shkruan Matilda Guri.

Be the first to comment on "Kërkohet ndihmë/ Gruaja shqiptare 33-vjeç në gjendje të rëndë nga korona: Kërkohet të dërgohet në Turqi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*