Kështu shkon e veshur në aeroport Engjëllusha Salihu

Para kohës së pandemisë, këngëtaret gjatë gjithë kohës ishin nëpër aeroporte, pasi kishin mbramje muzikore gjjthëandej.
Por, jo më. Prej pak më shumë se në viti, këngëtaret i kanë parë shumë më pak aeroportet.
Ama, emra si Engjellusha Salihu, nuk është se nuk kanë lëvizur, kryesisht për pushime.
Engji, këto ditë ka qenë në Stamboll dhe duket se e ka shijuar çdo ditë atje. Ajo, është shfaqur thjeshtë dhe bukur në aeroport.

Be the first to comment on "Kështu shkon e veshur në aeroport Engjëllusha Salihu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*