Komuna e Mitrovicës për këtë vit do të ketë buxhet në vlerë mbi 20 milionë euro

Drejtoria për Financa dhe Zhvillim Ekonomik gjatë ditës së djeshme e mirëpritën miratimin e draft- buxhetit për vitin 2021 në mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendit Komunal.
Buxheti i Komunës së Mitrovicës për vitin 2021 është 20,725,819€.Grandi i Përgjithshëm është në vlerë 7,106,748€
Granti specifik i Arsimit 8,776,311€ Granti specifik i Shëndetësisë 2,506,903€
Të hyrat vetanake në vlerë 2,335,857€.
Ky buxhet do të shfrytëzohet drejt dhe në përputhje me kërkesat e qytetarëve.

Be the first to comment on "Komuna e Mitrovicës për këtë vit do të ketë buxhet në vlerë mbi 20 milionë euro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*