Kuk.afshe.htas me motrën, 7 vjeç ari ng.ec në lavatriçe…

Ishte duke luajtur kuk.afsh.ehtas dhe mendoi se vendi më i mirë për të fituar lojën me motrën e tij, ishte lav.atriçja.E motra nuk e gjeti dot, por e gjetën shërbimet e emergjencës.Një 7 vjeçar në Kharkov të Ukrainës përfundoi në faqet e para të mediave vendase me ndodhinë e tij të pazakontë. Ai ng eci në makinerinë larëse për disa orë dhe u desh mbërritja e grupeve të emer.gjen.cës për nxj.errjen e djalit prej andej.

Be the first to comment on "Kuk.afshe.htas me motrën, 7 vjeç ari ng.ec në lavatriçe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*