Ky fshat shqiptar ka më shumë Kisha në botë, e gjeni dot se cili është..!!

Dhërmiu, fshati turistik i Himarës, është një prej vendeve bregdetare më të bukura në jugun e Shqipërisë. Mirëpo, ajo që e karakterizon këtë pjesë, janë kishat e shumëta që gjenden aty, e që ndodhen plot 46.Banorët e Dhërmiut njihen për mirësjellje dhe një jetë mjaftë tradicionale, derisa edhe greqishten e kanë gjuhë të përbashkët. Dhërmiu në shumicë ka banorë…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "Ky fshat shqiptar ka më shumë Kisha në botë, e gjeni dot se cili është..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*