LAJM l Zl! S’u mblodhën paratë për ta kuruar në Turqi, gazetari i njohur shqiptar humb jetën nga…

Ka ndërruar jetë në moshën 53 vjeçare Arben Kosturi, gazetar dhe kryetar i shoqatës rome “Distuni Albania” në Korçë. Prej dy javësh ka qenë i shtruar në Tiranë ndërkohë që gjatë kësaj kohe janë bërë thirrje për mbledhjen e fondeve për kurimin e tij e Turqi, çka duket se shuma nuk është plotësuar. Prej vitesh ka qenë aktivist i të drejtave për romët dhe egjiptianët ndërkohë që nuk ka mundur ti mbijetojë dot virusit korona.

Be the first to comment on "LAJM l Zl! S’u mblodhën paratë për ta kuruar në Turqi, gazetari i njohur shqiptar humb jetën nga…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*