Lajmi fundit: Ngjarje e rëndë, djaIi e ha BABAlN dhe…

Lidhur me rast/in, policia u sinjalizua nga fqinjët, të cilët kishin ten/tuar për disa ditë të lidheshin me të moshuarin, por në pamundësi dhe në kushtet kur nga apartamenti dilte një erë e keqe, u detyruan të njoftonin forcat e rendit. Pasi hynë në banesë, policët gjetën co/pa të tr/upit të të moshuarit si edhe djalin e tij që fshihej në një pjesë të banesës duke qenë shumë i tr/embur dhe i përhumbur. Dyshohet se ak/ti i kan/ibal/izmit ka ndodhur pasi djali me pro/bleme nuk ka patur çfarë të hajë pasi i ati kishte vde/kur duke u detyruar që të kon/sumojë pjesë të tr/upit te babait. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Lajmi fundit: Ngjarje e rëndë, djaIi e ha BABAlN dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*