‘Lotët më kanë sht,eruar’:Familja shqiptare në SHBA përballet me dëb.imin pas gabimit me…

Orët po punojnë mbrapsht për një familje shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e cila përballet me dëb.imin.Arjeta Kackini, burri i saj dhe dy vajzat e tyre – të cilat kanë lindur në Shtetet e Bashkuara – kanë jetuar në Larchmont për gati 7 vjet.’Ne nuk po kërkojmë të bëhemi qytetarë të SHBA-së dhe të na dorëzojnë pasaportat e SHBA-së,’ tha Kackini. “Ne thjesht po pyesim…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "‘Lotët më kanë sht,eruar’:Familja shqiptare në SHBA përballet me dëb.imin pas gabimit me…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*