(VIDEO) Mahniten australianët, meteori digjet në qiellin e Melburnit

Banorët e Melburnit në Australi kanë pasur rastin të ndjekin pamjen që i ka dhuruar djegia e një meteori në qiell natën e kaluar.

Pamja e rrallë ndezi një valë entuziazmi në internet me përdoruesit nga e gjithë Melbourne duke shpërndarë video dhe përvojat e tyre në një sërë platformash.

Meteori u vu re gjatë orën 22:40.
Meteorët ndryshojnë nga meteoritët pasi ato digjen plotësisht për shkak të fërkimit me ajrin para se të arrijnë në Tokë.

Be the first to comment on "(VIDEO) Mahniten australianët, meteori digjet në qiellin e Melburnit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*